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Challenges and opportunities of organic and regional food supply in community catering

  • Comparable collaborations between farmers and institutions with communal catering have been less in research focus so far. Within the region of Lüneburg, an example for such a regional-organic cooperation is not known yet. Thus,this work represents the starting point to fill the research gap within the field of sustainable food systems in urban living labs as part of the research project GLOCULL (Globally and Locally-sustainable food-water-energy innovation in Urban Living Labs). The work aims at building up such a regional-organic food cooperation between a local farmer and a kindergarten community catering servicebased on scientific insights and practical persons’ knowledge.

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Verfasserangaben:Annika Schwardmann
URN:urn:nbn:de:gbv:luen4-opus4-10666
URL: https://pub-data.leuphana.de/frontdoor/index/index/docId/1066
Untertitel (Englisch):Insights from a literature review for building cooperation between local producers and community catering in kindergartens in the region of Lüneburg as a contribution to food sovereignty and sustainable development
Gutachter:Philip Bernert, Jennifer Rao-Williams
Dokumentart:Bachelorarbeit
Sprache:Englisch
Erscheinungsjahr:2020
Datum der Veröffentlichung (online):20.10.2020
Datum der Erstveröffentlichung:20.10.2020
Veröffentlichende Institution:Leuphana Universität Lüneburg, Universitätsbibliothek der Leuphana Universität Lüneburg
Titel verleihende Institution:Leuphana Universität Lüneburg
Datum der Abschlussprüfung:27.07.2020
Datum der Freischaltung:20.10.2020
Seitenzahl:74 Seiten
Fakultät / Forschungszentrum:Fakultät Nachhaltigkeit
Lizenz (Deutsch):License LogoDeutsches Urheberrecht